نکوداشت ۳۰ امین سال راه‌اندازی رشته مهندسی کامپیوتر دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان در نظر دارد به‌مناسبت ۳۰ امین سال راه‌اندازی رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه اصفهان، مراسم بزرگ‌داشتی را برگزار کند. هدف از این مراسم، گردهم‌آیی دانش‌آموختگان ادوار مختلف، مرور خاطرات گذشته و ترسیم چشم‌اندازی برای دانشکده مهندسی کامپیوتر است. همچنین برآنیم تا در کنار این مراسم نکوداشت، انجمن دانش‌آموختگان مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان را نیز راه‌اندازی نماییم. لطفاً با مشارکت در برگزاری مراسم و حضور گرم خود، ما را در برپایی مراسمی خاطره‌انگیز یاری کنید.
مکان:

اصفهان، خیابان هزارجریب، دانشگاه اصفهان، تالار پیامبر اعظم